10/05/2018

Op zaterdag 2 juni organiseert de Atletiekvereniging Zeewolde samen met de Lionsclub Zeewolde alweer de 10de editie van de Mini Marathon Zeewolde. Een super leuk jeugdloopfestijn waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Jeugdfonds Sport.

Alle kinderen in Zeewolde moeten kunnen meedoen aan sport, niemand mag buitenspel staan! Sport helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Vaak betalen ouders het lidmaatschap van een sportclub voor hun kinderen, maar als dat financieel niet mogelijk is, probeert het Jeugdfonds Sport (JFS) bij te springen. Het JSF zorgt ervoor dat kinderen die graag willen sporten, lid kunnen worden van een sportvereniging. 

Het JFS betaalt de contributie en eventuele sportkleding/attributen tot een maximaal bedrag van € 225,- en vergoedt rechtstreeks de contributie en stort deze op de rekening van de sportvereniging.  

Bedrijven en particulieren kunnen deze kinderen in Zeewolde steunen! Met een bijdrage van € 225,- maakt u het sporten voor een kind in Zeewolde mogelijk. Investeren in sporten voor kinderen betekent voor hen een grotere kans op een goede toekomst en verkleint de kans op buiten de boot vallen en negatief gedrag. Indien u interesse heeft om ook het sporten voor een kind in Zeewolde mogelijk te maken, kunt u contact opnemen via zeewolde@lions.nl

De minimarathon heeft net als voorgaande jaren de mogelijkheid om individueel of in estafette vorm mee te doen met bijvoorbeeld een vriend(in), ouder of grootouder. Inschrijven kan via de website van Ateletiekvereniging Zeewolde www.avzeewolde.nl